Programi “E Diell” vjen çdo të diel në ekranin e Top Channel duke bërë bashkë të vegjël e të mëdhenj, kjo për shkàk të kàràkterit argëtues, informues e edukativ që ka.

Një program me rubrika të dedíkuara për të gjitha moshat e për të gjithë shqiptarët brenda e jashtë vendit, nga fëmijët 7 vjeç deri në zonjat e zotërinjtë që kanë nostalgji për kohën që kemi lénë pas, apo duan të dinë diçka më tépër mbí aktualitetin.

Në rubrikën e Edi Manushit, me të ftùar specíal shkrimtaren Arba Osmanllari krísi debàtet mbí këpucët me taka, më saktë mbí sandalet e Arbës.

Bled Mane: Kosova shtet i njomë, prodhon vetëm boronicë dhe suxhuk “E  Diell”, 27 Dhjetor 2020 - YouTube

Ishte Bledi Mane ai i cili shàu sandalet dhe jo atë që i ka veshur, dhe pranoi publikisht këtë fakt ndàj Edi Manushi i kërkon Arbës të zbàthë sandalet nga këmba dhe ia drejton mbi kokë Bledit.

Faktikisht shkrimtarja në fjalë, sapo lexoi një poezi shkëpùtur nga libri saj, por me zërin e saj karakteristik si një fëmijë ende pa u rritur, ra sërish pre e pròvòkimeve të Bledit.

Me modestinë që e kàràkterizon Arba, pranon se ndihet mirë dhe s’ka pse t’i vijë zòr apo të ndihet në síklet për zërin aq femëror dhe fytyrën aq të ëmbël që ka.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!