Binjakët Veshaj vite më parë filluar karrierën e tyre si aktorë të humorit në show-n komik “Al Pazar” të Agron Llakaj.

Më pas dyshja në fjalë arritën të ngjisin shkallët e karrierës së tyre artistike duke realízuar projekte muzikore dhe jo vetëm.

Donaldi dhe Romeo hapën emisionin e tyre televiziv në ekranin e Vizion Plus, aty ku edhe morën famën e madhe, me titull “Binjakët”.

Dy aktorët e humorit, gjatë një performancën në “Al Pazar”, me në rol Montala dhe Montela, dialogojnë me një spektator që qéllon të jetë Aristela, ish-konkurrentja e programit “Për’Puthen”.

Gjatë skeçit ato flasin me skénar të parapërcaktuar dhe në momentin që Montana (Romeo) sillet nga salla e madhe me spektator, i drejtohet Aristelës duke e pyetur se nga është me orígjínë.

IMG 20210831 155911

Kujtojmë se gjatë asaj kohe Aristela nuk kishte famën që ka sot dhe në momentin që kjo e fundit përgjigjet, Montana i kthehet :

“Po është e shëmtuar, i ngjan Messit.” Sigurisht që ato fjalë nuk ishin për Aristelën por fjalët ishin të nga skénari dhe i qélloi Aristelës të jetë aty.

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!