Mbrëmja e sotme u shoqërua me dhurata e surpríza por serish debàtet ishin pjesë e pàndashme e tyre.

Takimi rrodhes ishte mes Brunos dhe Alvisës, takim ky shumë i komentuar edhe nga ndjékësit jashtë programit si një takim me shumë kimi mes njëri-tjetrit.

Pasi u trànsmetua pjesa e parë e takimit e tyre, filluan menjëherë debàtet në studio pikërisht nga deklaratat e Brunos përbàllë Alvisës dhe ato që u prékën dhe reàguan ishin Ada dhe Mikela.

Bruno ofendon Mikelën dhe Adën: Kujdes nga energjitë negative – Përputhen, 28  Shtator 2021 - Top Channel

Kujtojmë se të dyja vajzat kanë realízuar takime me Brunon në dy javët e shkuara dhe të dyja u prékën kur Bruno u shpreh se do të donte të kishte realízuar te tria takimet me Alvisën.

Duke mohuar kështu përfshírjen emocíonalísht në takimet e mëparshme, vajzat reàguan àshpér ndàj Brunos dhe në të njëjtën kohë ndàj Alvisës e cila sipas tyre e kishte bërë pyetjen me téndéncë.

Bruno provokon keqas Alvisën në takim, ajo vihet në siklet - Përputhen, 28  Shtator 2021 - YouTube

Bruno për të shmàngur enérgjitë négatíve që e rréthojnë në studio mban gurë me vete dhe këtë herë për të mbrojtur Alvisën.

Më pas ai ngrihet dhe ia dhuron asaj këto gurë, pas kësaj sigurisht që edhe një puthje nuk do ishte e tepërt pavàrësisht se Brunos u desh t’ia kujtojnë moderatorja Bora Zemani.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!