Fansat janë të gatshëm të bëjnë gjithçka për ídhujt e tyre dhe këtë gjë sapo e ka vërtetuar një nga fanset e Dafina Zeqirit.

Një vajzë ka gdhéndur në trup titullin e albumit të ri të Dafina Zeqirit, “Dafinë Moj”.

Në pjesën e shtyllës kurrizore ajo ka bërë tatùazh titullin e albumit dhe sipër tij një kurorë.

“Bota ka nevojë për gra të forta. Gra që do të ngrénë dhe ndërtojnë njëra-tjetrën, gra që do të duan dhe do të duhen, gra që do të jetojnë me guxím, gra të pathýeshme. Dhe ti je ajo grua për mua”, shkruan fansja përkrah fotos së tatuazhit.

Dafinës nuk i ka shpëtuar kjo surprízë e këndshme dhe menjëherë e ka ndàrë me ndjékësit e saj në Instagram.

“A ka fàj këtu Da-fi-na?”, shkruan këngëtarja e befasuar.

Para pak ditësh, Dafina hapi zemrën dhe rréfeu një histori personale, që préku gjithë fansat e saj.

“Unë kam qenë në një marrédhënie abùzive në fillim të karrierës dhe gjejeni pak se kë akùzuan… Mua! E njëjta génjeshtër me emrin tim: Ajo po më tràdhtonte! Nuk mora asnjëherë ndihmë për mbéshtetje nga sistemi, sepse ishte i kòrrùptuar! Për vite merrja komente dhe gjepura! Ndërsa djali që isha në lidhje eci me kokën drejt dhe i lumtur, sepse ai e fitoi vëmendjen! Stop!

Më ka ardhur në majë të hundës më të mbajturin gojën mbyllur nga ídíotët paràgjýkues! Ju nuk më njihni dhe emri im është përdorur dhe përmendur shumë herë për vëmendje dhe lajme të rréme nga X persona! Stop! “, shkroi Dafina në postime.https://www.photojoiner.net/image/nzWxHB5C

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!