Për’Puthen tashmë startoi dhe për këtë sezon, dhe surprízat nuk kishin të ndalur gjatë programit.

Debàtet ishin të àshprà që në prezantim akoma, mes konkurrenteve shpérthýen xhélozitë madje mes tyre u shfaqen edhe shkéndija të vogla pëlqimi.

Gjatë një lojë të moderuar nga Bora Zemani, djemtë duhet të shkruanin një pyetje në letër, pa shkruar emrin se kush e drejton pyetjen, por vetëm vajzës së cilës i drejtohet pyetja.

Letrat mblidhen nga Arlinda, e cila i dorézon tek Bora, kjo e fundit i merr një nga një dhe pyetjet më të shumta janë drejtuar Alvisës, vajzës së re prezantuar ditën e djeshme.

Ajo që tërhòqi më shumë vëmendje ishte pyetja e “ekselentit” të programit, Jurgenit, drejtuar Adës:

“Cila është pjesa e trupit e jotja më sénsuale që i térbon meshkujt?”

Nga kjo pyetje ai merr një autogol-përgjigje, pasi Ada i kërkon që kësaj pyetjeje ti përgjigjet vetë ai që i është drejtuar, dhe sigurisht Jurgeni me modestinë më të madhe thotë “gjòksi”.

Ada nuk hùmb rastin dhe ngríhet në këmbë, bën një paradë të shkurtër mode sa për t’i treguar edhe një herë Jurgenit hiret e trupit dhe të mos fokusohet në një detaj.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!