Çifti i parë i deklaruar në programin e dashurisë “Për’Puthen +40”, Iliri dhe Gilberta kanë konfirmuar vetëm pak kohë më parë ndarjen nga njëri-tjetri.

Iliri nuk e ka prekur asnjëherë më parë këtë temë në profilin e tij pasi ka preferuar të jetë indiferent në lídhje me situatën e krijuar pas daljes nga emisioni.

Ka qenë Gilberta ajo e cila ka pohuar në llogarinë e saj Instagram se mes saj dhe Ilirit ka mbaruar çdo gjë pas një mesazhi që kjo e fundit i ka dërguar Ilirit.

Vetëm pak orë më parë në rrjetin social Instagram, ka reàguar Ilir Lara, i cili në një bashkëbisedim të hapur me ndjékësit e tij ka pranuar të flasë për ndàrjen nga Gilberta.

Ndjekësit i kërkojnë ribashkim Ilirit me sih të dashurën e tij Berta, dhe ky i fundit i është përgjigjur ““Për arsye të (Major cause), janë disa gjëra që nuk i bëj dot. Një nga ato është edhe kjo…! Ju lutem, ndryshoni kërkesë”.

Më pas ai ka treguar edhe arsyen e ndàrjes nga Gilberta: “Sepse mundi, për të na bërë të përshtatshëm realisht me njëri-tjetrin, nuk gjeti solucione. Arsyet ishin të larmishme… Shkàqet po aq të réndésishme… të tepruara, bllokuese dhe tendencioze. Po fillonte të më mungonte oksigjeni”.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!