adaalvisa

Debàtet nuk kanë të sosur këtë javë në programin e dashurisë “Për’Puthen” ndaj mbrëmja e djeshme nisi me krítíka të opinionistit Konomi ndàj konkurrenteve protagonistë në debàte ofénduése.

Ajo që mori fjalën e para ishte Alvisa e cila vazhdonte akoma të kishte debàt me Adën.

Siç duket Edi, i përbashkëti tyre në takime ka çùar situatën mes vajzave në ténsion.

Femër e ulët, e pafytyrë', Alvisa shpërthen ndaj Adës: Largohu nga emisioni, ose...

Sipas Alvisës, Ada është personi i cili ka ofénduar më shumë nga të gjithë në program.

Sipas saj ajo e nisur me Ritvanën se si e ka hundën, me Mikelën se sa i ka mundësitë financiare apo edhe me vetë Alvisën duke i thënë “a sheh nga sytë?”

Sic tashmë e dimë, Alvisa ka një problem me sytë por diçka e ndalon të vendosë syze, ndërkohë që Ada shfrýtëzon rastin t’ia përplàsë në fytyrë konkurrenteve deféktet në formë bùllízmí.

Je e pafytyrë”, ofendime të njëpasnjëshme në “Përputhen”

Ada sigurisht që nuk pranon asnjë fjalë të Alvisës, madje me íroní qesh duke mohuar kështu oféndimet e sipërpërmendura.

Alvisa i kërkon Adës të kërkojë një ndjesë publike ose të largohet krejtësisht nga programi.

Mesa duket siç thotë dhe Alvisa, e ka nisur duke bërë një lojë të písët me të gjithë konkurrentet në studio, jo vetëm djemtë por edhe me vajzat.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!