Për’Puthen është një ‘Reality Show’ dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra.

Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit.

Mbrëmja e sotme kishte si protagonist Alvisën dhe Brunon të cilët realízuan një takim të këndshëm jashtë studios së Për’Puthen por që hapi shumë debàte brenda nga konkurrentet në studio.

https://www.photojoiner.net/image/aqnq9NdH

Aq sa shérri vijoi duke evituar Alvisën dhe Brunon dhe duke u kthýer në përsonal midis Adës dhe Ritvanës të cilët shpérthýen kéqas ndaj njëra-tjetrës duke kaluar deri në oféndime.

Ada është ajo e cila gjithmonë i thotë konkurrenteve “do dalësh kéq, do dalësh kéq” për arsye të ndryshme mundohet t’i këshillojë por jo të gjithë e marrin si këshillë.

Siç ishte rasti i Ritvanës, së cilës ia ka përsëritur disa herë këtë frazë dhe këtë herë i kërkoi të ndalet pasi nuk është askushi aty të tregojë se kush do dali mirë apo kéq.

Sipas Ritvanës, takimi duhet të jetë spontan dhe i ndjérë dhe mos të rrijë në présion të kamerave apo se çfarë do mendojë publiku nëse e thotë apo e bën këtë gjést.

Debate degràdoi në tàllje e fýerje nga të dyja vajzat aq sa u detýrua Bora ta ndalonte këtë tensíon dhe t’i jepte të drejtën e fjalës opinionistit Konomi i cili nuk i dha të drejtë asnjërës nga vajzave.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!