Ndàrja e bùjshme e çiftit të njohur në programin e dashurisë Për’Puthen, Mevlani dhe Ledjana vijojnë të jenë në fokus për median rozë.

Pas deklàratave që Mevlani dha nëpër intervista e realízuara së fundmi, në lídhje me Ledjanën, kjo e fundit është pyetur nga ndjékësit për të.

Në një bashkëbisedim të hapur me fansat e saj në rrjetin e saj në Instagram, Ledjana pyetet nga një ndjékës nëse e mendon akoma atë personin?

Dhe sigurisht që të gjithave mëndja na shkon tek ish i dashuri saj, Mevlani, por Ledjana ka një përgjigje të zgjuar për të gjithë ndjékësit e saj kuríozë në lídhje me dyshen në fjalë.

“Unë nga mëngjesi deri në darkë e aktívizoj veten me punë dhe angàzhime në mënyrë që të mos kem kohë për të menduar për askénd.

Hmmm nëse do të ishte si thua ti fatkéqësisht të gjithë personat që i dua ikam larg për momentin. Ndàj se di kë të mendoj më përpara”, shkruan Ledjana.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!