Ténsioni mes Mikelës dhe Brunon ndihet akoma edhe sot pas veprimit që Mikela bëri me Argjendin duke e ftuar në kërcim në studio.

Situata u ndéz dhe të nesërmen ku Mikela mori edhe mbéshtetjen e Argjendit për veprimin e bërë pavàrësisht se u sùlmua nga të gjitha vajzat dhe shumë nga djemtë konkurrentë në studio.

Për më tepër Mikela u ngrít dhe i shtréngoi dorën Argjendit si për t’i vënë pikën mbí “i”  pasi ajo është në program për të njohur me të gjithë djemtë dhe jo për njërin.

Bruno xheloz ndaj Mikelës, pse i afrohet Edit?! – Përputhen, 15 Shtator 2021 - Top Channel

Ai që u prék më shumë nga kjo situatë ishte Bruno, i cili sapo kishte realízuar një takim me të, takim ky ende i pa trànsmetuar në ekran.

Gjatë momentit të reklamave, në studio u vendos muzikë dhe Mikela u ngrít të kërcejë e vetme, duke pritur një sinjal nga djemtë për t’u afruar.

Ishte Bruno ai i cili reàgoi duke i thënë Edit që e kishte pranë, “ke të holla vëlla?” dhe Mikela afrohet duke mos i mbajtur méri dhe kërcen mes Edit dhe Brunos.

Mikela vajza e re: Kam qenin, por dua dhe një të dashur - Përputhen, 8 Shtator 2021 - YouTube

Por batuta e Brunos, e írrítoi Mikelën e cila në studio i kthéhet ashpér:

“Të holla jepi atyre në strípt që je mësuar dhe jo mua” por në fakt, Bruno i kundërpërgjigjet: “Atyre i jepen të trasha, jo të holla”.

Debàte i tyre degradoi në fjalë jo etík nga ana e Mikelës por Bruno siç njihet si shumë i përmbajtur di kur të tërhíqet pavàrësisht provòkimeve në studio.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!