Fotoja e Edit, konkurrentet të ri të sezonit të tretë të “Për’Puthen”, duke u puthur e përqafuar me një vajzë në një nga clubet e Tiranës po bën qarkullon tashmë në çdo faqe portalesh dhe jo vetëm.

Sigurisht që dicka e tillë nuk mund t’i kalonte autores së programit, Olsës e cila në një bashkëbisedim të hapur me ndjékësit e saj në Instagram është shprehur se këtë vit do kemi masa më të ashpra dhe më të rrepta se sezonet e kaluara për çdo shkélje rregullash.

Por në fakt, pavàrësisht se fotot janë publikuar në fundjavë, pritej që ditën e djeshme të diskutohej dhe të jepej një “dénim” për Edin në lidhje me gjestin.

Diçka e tillë as nuk u përmend edhe pse Edi ishte kryetema e programit të ditës së kaluar, pas takimit të tij me Adën, jashtë studios.

Mirëpo çfarë mase është marrë kundrejt Edit nga produksioni?!

Ajo që tërheq vëmëndjen është fakti se faqja zyrtare e “Për’puthen” në llogarinë e saj Instagram nuk ndjék më Edin dhe në atë listë janë vetëm personat që kanë marrë pjesë në program, tani dhe ndër vite.

Të kenë marrë vendimin për ta larguar konkurrentin e ri?! Kjo duhet parë në vijim, pasi pamjet e publikuan pas xhírímeve të programit.

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!