Për’Puthen është një Reality Show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve, ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra.

Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit.

Për’Puthen mbaroi ditën e sotme me prezantimin e hyrjeve të reja në program dhe dy vajzat që u bënë sot pjesë e emisionit ishin Ada dhe Mikela.

Kështu u plotësua numri prej 4-vajzash konkurrentë për këtë sezon të tretë.

Ada, infermierja séxi bëhet pjesë e Për’Puthen. Ajo është 28 vjeç me orígjinë nga Skrapari dhe jeton në Tiranë.

Ajo térheq vëmendje që në hyrje me deklarata e saj ku rréfen se sa është e mirë aq është edhe e keqe.

Mikela, vajza e re: Kam qenin, por dua dhe një të dashur. Ajo është 26 vjeç, ka lindur në Peshkopi dhe banon në Tiranë. Aktualisht punon në biznesin e saj privat.

Sapo hyn, Mikela rréfen pëlqimet e saj në lídhje me sezonet e kaluara dhe veçon Fationin me Atdheun si më tërheqësit fizikisht.

Ndërsa për karaktere është shumë e kënaqur që është pjesë e sezonit këtë vit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!