Ndërhyrjet kírurgjíkale plastike dhe estetike tashmë janë kthýer në një trend për shumë personazhe publike dhe jo vetëm, të botës së huaj por edhe shqiptare.

Këtë herë në fokus janë Tea, ish-konkurrentë e PërPuthen si dhe dy këngëtaret Kida dhe Elvana Gjata.

Tea edhe pse në fillimet e saja në program ka pasur kilogram më tepër se ç’duhet, pas ndërhyrjes me balonin gàstrit, gjòksi saj ra bashkë me shtresat e tjera të tepërta.

Por nga disa foto që po qàrkùllojnë nëpër rrjete sociale e sidomos nga dekòlteja e veshur në ditëlindjen e Ana Kaurit, na shtòn më shumë dyshímet se Tea mund të ketë bërë gjòksin operacíon.

Në fakt ky trend i tillë po prék grupmosha të ndryshme por sidomos këngëtarët dhje modelet e reja, të cilët kërkojnë të jenë gjithnjë e më pranë perfeksionit me format e tyre.

Kida, këngëtarja bukuroshe është shumë elegante dhe në asnjë videoklip të realízuar më parë nuk i është vënë re gjòksi, siç po i vihet tani. Po ashtu edhe këngëtarja Elvana Gjata.

Ajo ka vite në skénë dhe asnjëherë nuk ka pasur një gjòks të madh, ajo shpesh është shfaqur me dekòlte duke treguar se sa elegante është por në fotot që po qàrkùllojnë ditët e fundit shihet një rritje e numrit të gjòksit edhe tek Elvana.

Në fakt asnjëra nga të lartpërmendurat nuk e kanë pranuar një fakt të tillë, por syri i mpréhtë i publikut dhe fansave të tyre arrin të dallojë çdo detaj.

Epo ne nuk dimë t’ju themi si qëndron e vërteta, këtë e gjýkoni vetë ju!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!