Me anë të një postimi në rrjetet sociale, Stresi ka bërë një dedíkim mjàft prékës për gjyshërit e tij.

Ndër të tjera ai ka shkruar se pesha e viteve po i rëndon, ndërsa ka thënë se nuk është në gjendje të bëjë asgjë, por i lutet Zotit që ti lejojë ata të qëndrojnë me të edhe për vitet në vazhdim.

Postimi i plotë:

Distanca që krijohet mes njerëzve dhémb, ndàrja dhemb, por ajo që dhémb akoma më shumë është të shohësh njerëzit që do, të plake në moshë dhe t’i thuash vetes se një ditë ata nuk do të jenë më.Stresi publikon video në makinë me gjyshin, ai ndjek ritmin e këngës

Oh sa dhemb. Unë i shoh ata gjithnjë e më rrallë dhe çdo herë situata është e njëjtë. Pesha e viteve po i rendon. Tiparet e tyre po hùmbasin rininë. Hapat dhe lëvizjet e tyre ngadalësohen. I shoh dhe nuk jam në gjendje të bëj asgjë. Thjesht dëshmi pasive për moshën që i konsumon duke u lutur çdo ditë që Zoti do t’i lërë me mua për shumë vite në vazhdim.

E di, një ditë do të na duhet të përballemi me faktet dhe të pranojmë fatin që është i destinuar për të gjithë ne. Por jo tani. Akoma jo. Kam nevojë për ata. I dua shumë. Gjysherit e mi .Balsami i shpirtit tim. Ju Lutem Mos i Harroni Gjysherit e gjyshet.

May be an image of 2 people

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!