Programi më i ndjekur i dashurisë dhe më i komentuari nga publiku i gjerë e mediat rozë “Për’Puthen” fillon së shpejti, pikërisht të hënën e parë të shtatorit.

Lajmin e bën të ditur vetë autòrja e programit Olsa Muhameti, nëpërmjet një bashkëbisedimi të hapur në llogarinë e saj Instagram.

Ajo tregon se puntata e parë e këtij programi do jetë pikërisht me datë 6-shtator dhe ndér 8 mijë aplikime online dhe jo vetëm vetëm 500 janë përzgjedhur për audicionet.

No photo description available.

Nga këto 500-vetëm 16-djem janë përzgjedhur të jenë pjesë e programit “Për’Puthen” aplikimi për djemtë tashmë është mbyllur pasi numri i djemve pjesëmarrës konkurrent në “Për’Puthen” është plotësuar.

Ndërsa përsa i përket vajzave, ashtu si vitin e kaluar edhe këtë vit, formati është i njëjtë dhe numri është më i reduktuar se i djemve.

Deri më tani janë përzgjedhur vetëm 3-vajza por aplikimi për audicione vazhdon akoma, kujtojmë se akoma nuk kemi të përzgjedhur nga vendi fqinj, Kosova.May be an image of text

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!