“PërPuthen On Tour” mbaroi turneun disa javor ne qytetet me kryesore te Shqipërisë dhe jo vetëm, po edhe ne vendet fqinje si Maqedoni, Mal te Zi, Kosove.

Audicionet e realizuara nen presionin e kamerave kane ndikuar shpesh here negativisht tek personazhet e rinj konkurrentë për programin “PërPuthen” por jo rasti konkret.

Erjoni, 33-vjecari nga Pogradeci, ka kryer studimet e larta ne degën e mjékésisë dhe ka punuar për disa vite si ínfermíer ne spítalin e Pogradecit.

https://www.photojoiner.net/image/eTDcI6bK

Një aksídent fàtal i ndodhur ne vitin 2016, ku mikja e tij po drejtojnë automjetin, çòi hùmbjen e këmbeve për te ecur serish Erjoni.

Erjoni gjate edicioneve shfaqet si një person mjaft modest, i cili e ka pranuar tashme faktin qe është përfundimisht ne një karrige me rrota dhe shprehet se kjo mangësi nuk e péngon me qe ai te vazhdoje ta jetoje jetën ashtu siç ai dëshiron.

Ai flet për pasionet e tij, madje edhe këndon LIVE ne studio, na rréfen gjithashtu edhe për eksperíencat me vajzat pas aksídentit, qe ishin te shumta dhe romantike.

Ne fund ai e mbyll duke i kërkuar stafit një foto ta ketë kujtim si fillimin e një etape te re jete pasi ne baze te komenteve te bëra nga opinionisti Konomi, aùtorja Olsa dhe moderatorja Bora, Erjoni me siguri do jete pjese e sezonit te ri te “PerPuthen”.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!