Vitet për këngëtaren Ledina Çelo kanë stopuar përsa i përket anës fizike të saj.

Ajo është shumë aktive në rrjete sociale dhe shpesh publikon foto pròvòkuese duke reklamuar linjat e saja perfekte.

E pabesueshme por Ledina Celo është plot 44-vjec, në një intervistë për “Pushime on Top” ajo rréfen për jetën e saj private, familjare dhe marrédhénien e shkëlqyer me bashkëshortin.

Ajo është e martuar në Gjermani me ish-kampionin e kickbox-it Naim Kabashi dhe janë të bekuar me një vajzë e cila tashmë është bërë një zonjushë e vërtetë.

Por intervista e saj u bë në një ambient të hapur, pikërisht buzë pishinës dhe diçka ndodhi që e írrítoi Ledinën dhe e bëri të ndérprésë intervistën.https://www.photojoiner.net/image/MXdHEjON

Gjatë momentit kur ajo është duke triguar për jetën e saj, fillojnë zhùrma të çuditshme punimesh dhe në këtë moment Ledina ndérprét duke thënë “ shumë e zhùrmshme kjo, dëgjohet shumë?”

Ndërkohë ndërhyn moderatorja e programit, Ori Nebiaj, e cila i kërkon ndihmësve të saj t’i bënë thirrje që të ndalojnë për 20 minuta, aq sa mendohet të zgjasë intervista.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!