Kristi nga Pogradeci, 20-vjeçari i cili konkurron në programin më të përfolur e komentuar të vitit, PërPuthen, rréfen për jetën e tij dhe motivon bashkëmoshatarët për t’ia dalë në jetë.

Ai studion për matematikë në Fakultetin e Shkencave, dhe momentalisht palestra është hobi tij më i madhe dhe kjo sigurisht jo pa shkàk.

Kristi tregon se përpara se të fillonte palestrën konsumonte shumë alkòòl, ishte gjatë gjithë kohës me shoqëri dhe vetëm “parazitonte”, siç shprehet edhe vetë i riu LIVE në audícione.

https://www.photojoiner.net/image/zwwtIkUe

Për të palestra tani është një terapi, si për trupin ashtu edhe për mendjen, është më i qetë mendërisht dhe më i lehtë fizikisht.

Ai shpreh një pëlqim për Jasminën dhe Ana 2, dhe si një personazh i fortë dhe bindës që Ana e shikon, stafi vendos ti japë një mundësi të dytë për tu pranuar në PërPuthen.

Përveç moshës, Ana shprehet se përballë tij ndihet shumë mirë dhe se e bëri për vete por harron faktin se është e lídhur dhe kthehet nga produksioni duke i thënë “këtë do ta marrim, pasi djali është një element shumë i mirë”.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!