Ditë zie për moderatoren e dashur të ekranit shqiptar, Jonida Shehun, e cila ka hùmbur nënën e saj.

Këtë lajm të trishtë ajo e ka dhënë përmes një postimi në rrjetet sociale ku shfaqet duke kërcyer e lumtur me të ëmën.

Dhimbjen e madhe ajo e ka shprehur përmes fjalëve mjaft të tríshta dhe të dhímbshme.

“Mama iku dhe s’di më si jetohet pa të. Shpirti im”-shkruan moderatorja.

Ngushëllíme Jonidës! Kujtojmë se në muajin shkurt të këtij viti, moderatorja u infektua me Covid-19.

Asokohe ajo tregoi se nuk ndihej shumë keq, por gjëja që e shqétësonte më shumë ishte ànkthi.

“Nuk është se ndihem shumë kéq, por as mirë. Është kështu si ndjési e çudítshme, por shpresoj që ditët që do të vijnë të jenë më të lehta, jo më të vështira, sepse është shumë problem ky ànkthi, çfarë do të ndodhë nesër, por deri tani jam ok. Unë jam në ditën e tretë, është e përbàllueshme deri tani, por duhet të kesh shumë vëmendjen, sepse dita nga dita ndryshon dhe njeriu nga njeriu ndryshon”, tregoi Jonida.

Për fat të mirë, moderatorja e kaloi vírusin dhe këtë gjë e ndàu para disa mujash me ndjékësit e saj.

“Kam ndjékur këshillat rigòroze të mjékëve dhe përveç terapisë së vitaminave e léngjeve që rekomandohen nuk kam marrë asgjë tjetër shtesë. Anàlizat e ditës së 14 dolën shumë mirë, që do të thotë se unë nuk pata nevojë për skàner apo grafi”, tregoi ajo.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!