Programi shume ndjékur e komentuar i ekranit të Top Channel, “Për’Puthen” ka si qëllim njohjen mes vajzave dhe djemve si dhe gjetjen e dashurisë.

Pavàrësisht kësaj, duket se në sezonet e kaluara të “Për’Puthen”, shumë nga ish-konkurrentet kanë lídhur miqësi të ngushtë me njëri-tjetrin, por një nga miqësitë e krijuara në program duket se i erdh fundi.

Bëhet fjalë pikërisht për Arsim Abduli dhe Eri Agën, dyshja në fjalë lídhën një miqësi të fortë gjatë dhe pas daljes nga programit, madje dyshja në fjalë ishin në çdo postim bashkë në rrjete sociale.

Por syri i mpréhtë i ndjékësve të tyre ka vënë re se Arsimi dhe Eri nuk ndíqen më rrjete sociale dhe në lídhje me këtë nuk kemi asnjë reàgim nga asnjëri nga dy protagonistët.

Një príshje e tillë miqësie nuk ishte e pritshme për fansat e dy ish-konkurrenteve ndàj edhe ndjékësit e dyshes në fjalë presin një sqarim nga këto personazhe publike tashme.

Kujtojmë se gjatë periudhës së trànsmetimit të programit Arsimi dhe Eri ishin gjithmonë në mbretje dhe në krah të njëri-tjetrit por jo vetëm, edhe pas daljes nga programi dyshja janë parë shpesh nën shoqërinë e njëri tjetrit madje publikuan edhe një këngë sëbashku.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!