Ismail Morina ose i njohur si Ballist Morina, i ka habítur të gjithë me një status të fundit në rrjete sociale.

Ndonëse të gjithë shqiptarët janë kundër, ai i ka uruar mirëseardhjen në Shqipëri këngëtarit serb, Goran Bregovic.

Morina shkuran se Bregovic nuk ka nxítur kurrë urréjtje kundér shqiptareve me këngët e tij, madje thotë se në vitin 1983 ai ka realízuar një këngë në gjuhën shqipe, Rroka Mandolinën (Kosovska).

Ballisti shton se e gjithë kjo zhùrmë po bëhet për të hequr vëmendjen nga vendimet antíkombëtare të kryeministrit shqiptar.

Kujtojmë se në vitin 2014-të, Ballist Morina bëri bùjë të madhe pasi shpalosi me një dron flaumrin e Shqipërisë Etnike mbí stadiumin e Beogradit gjatë ndeshjes Shqipëri-Serbi.

Postimi i plotë i Ismail Morinës

Lídhur me pjesëmarrjen e këngëtarit Goran Bregoviç në festën e birrës së Korçës dhe strumentalizimit të panevojshëm të këtij rasti.

Nuk më rezulton askund qe ky njeri tu ketë kënduar të ashtuquajturve “Tigra t’arkanit” ,”çetníkëve” (ashtu si pretendohet) apo me këngët e tij dhe me ndíkímin e tij të ketë nxítur urréjtje nga ana serbve kundréjt shqiptarve,përkundrazi në vitin 1983 si rrok-band “Bjele Dugme” ka realízuar nji këngë në gjuhë shqipe Rroka Mandolinën (Kosovska) dhe që ka pasur sukses të jashtëzakonshëm.

Ballisti që ngriti flamurin në Beograd çudit me deklaratën: Mirë se vjen  Bregoviç

Unë përsonalisht do i isha ZOTIT falënderues nësë të gjithë serbët do ishin si Goran Bregoviç dhe do kisha qenë shumë i disponuar për nji miqësi shqiptaro – serbe.

Përshtypja ime qëndron se ktu po çohet pluhur për nji diçka qe nuk përfaqson rrezik, por për t’mbuluar nji diçka qe përfaqson shumë rrezik, vendimet antikombtare te kryeministrit të vëndit dhe përçarja kombtare qe po shkakton me kto vendime, pra shkputje vëmendje nga ngjarje me peshë.

Shprehë kundershti kur shoh disa personalitete të estradës dhe grupime tifozësh jo vetëm që jane të ndíkuar nga lajme të rréme por edhe kércénojnë me dhùnë për pjesëmarrjen e këtij këngëtari ndërsa kur bëhët fjalë për gjëra reale nuk e shprehin asnji reàgim.

Mirë se vjen zotri Goran Bregoviç!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!