Për 9 muaj sa zgjati sezoni i dytë i ‘’Për’Puthen’’, publiku u dashurua në personazhet e shumta që hynë dhe dolën nga programi duke dhuruar momente romantike, debàte e zénka nga më të ndryshmet.

Por ato që bënë bujë më së shumti padýshim janë ngjàrjet e paprítura dhe skàndalet që shoqëruan spektaklin në këto muaj.

Disa nga ato që bënë bùjë ishin zénkat që eskaluan edhe në konflíkte fizike.

Një nga ata që ishte i përfshírë në disa shérre të tilla për shkak të të cilave edhe u përjashtùa nga programi ishte Eri Aga. Ai u përfshí në një konflíkt fizik me Fatjonin.

Gjithçka nisi pasi Lediana kërkoi të largohej nga emisioni, ndërsa Erisi mori fjalën, duke thënë se shkàk për këtë janë bërë pikërisht oféndimet dhe ínjorímet që ajo ka marrë nga konkurrentët e tjerë, duke përmendur Melisën.

Por ai u kundërshtùa nga Fationi dhe mes tyre nisi një debàt i fortë. Por në një moment, Fationi u ngrit nga vendi dhe shkoi në drejtim të Erisit, ndërsa të gjithë djemtë e tjerë u ngrítën për të mos i lënë ata që të përfshíheshin në një konflíkt fizik, ndërsa trànsmetimi u ndérpré.

Eri u përfshí edhe në një tjetër shérr të tùrpshëm, i cili nisi me një koment bànal, pas një debàti në studio me hyrjen e Dorit.

Eri pasi doli nga studio për tu qetësuar tha për Dorin se: Po e mbroja, se thashë kam hyrë vetë i ri dhe e di ca présioni ka ai e ka bërë për vemendje.

Por pavàrësisht kësaj Eri shkon sërish ‘të sqarohet’ dhe pas kësaj shérri mes tyre dégjéneroi në përplàsje fizike që kërkoi dhe ndërhyrjen e konkurrentëve dhe stafit mbéshtétës të Top Channel.

Ky shérr dërgoi në përjàshtímin e të dy konkurrentëve. E pas gjithë këtyre shérréve për të cilat edhe u përjashtùa si ka vepruar Eri pas daljes nga programi?

Ka qenë një ndjékës që ka pyetur ish-konkurrentin nëse ka sqaruar shérret e ndodhura brenda.

Eri zbùloi se tashmë çdo gjë është sqaruar dhe se çdo gjë e ndodhur në program ka mbetur aty.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!