Një nga vajzat më të komentuara të ekranit, Einxhel Shkira, është zhvéndosur ditët e fundit në Afrikë.

Këto kohë ajo ka publikuar foto vetëm nga Afrika dhe ky fakt ju ka bërë shumë përshtypje ndjékësve të moderatores.

Ajo ka treguar së fundmi se është zhvéndosur për të jetuar atje dhe ka zbùluar për ndjékësit e saj se cila ishte arsyeja e këtij vendimi.

“Puna që po bëj është një projekt që s’ka lidhje me jetën publike prandaj preferoj ta mbaj private. Kam mësuar që jo kushdo ta do të mirën këtu, përkundrazi…kam mësuar se sado të përpíqesh të tregohesh e sinqertë sërish ka njerëz që dyshòjnë për çdo gjë. Të paktën nuk ika në Dubai siç ishin të sigurt ca prej jush”, shkruan Einxhel.

Ajo shton se në Shqipëri nuk e mban më asgjë dhe se është një shpirt i lirë.

Moderatorja thotë se është lòdhur nga kornízat në Shqipëri dhe se duhet të sillesh sipas rregullave të shoqërisë, që të mos paragjýkohesh nga të tjerët.

“’Çfarë po më mbante të rrija?’ Kjo ishte pyetja ime dhe kur s’të mban asgjë atëherë je e lirë të ikësh kudo që të thotë mendja.

Unë isha një shpirt i lirë që po mbýtesha nga kornízat  për të qenë ajo që duhet dhe paragjýkimet nga njerëzit që s’do më njohin kurrë kush jam në të vërtetë.

Këshilla ime e vetme është të ndjékësh mendjen, zemrën shpirti”

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!