Në ekranin e “Top Channel” u trànsmétuan së fundmi audicionet e “PërPuthen 3”.

Një vajzë 20 vjeçare e quajtur Raisa konkùrroi për t’u bërë pjesë e programit, teksa tregoi se është e ‘çméndur’ pas Atdheut.

Ajo tha se nuk do të fùtej në program, nëse Atdheu do pranonte të dilte me të.

20-vjeçarja bëri dhe një rréfim të çudítshëm, teksa u shpreh se e ka puthur Atdheun nga televizori.

“Ti je i bukur. Vishesh bukur. Buzëqeshjen e ke të bukur. Dua të kem një lídhje me Atdheun. Nëse ai pranon të dalë me mua, unë e lë programin. Më pëlqen shumë.

E kam pëlqyer dhe më para kur e kam parë në televizor. Jam afruar afër televizorit dhe e kam puthur”, u shpreh ajo, ndërsa përpos deklaratës së saj, vajza bëri dhe ‘twérk’ para tij.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!