Arjan Konomi, opinionisti i programit të vitit “PërPuthen” po pushon  në xhùnglën e Costa Rica-s dhe në të njëjtën kohë është shumë aktiv në rrjete sociale.

Ai i mban ndjékësit e tij të përditësuar më foto e video nga përditshmëria e tij në këtë xhùngël aspàk të zakontë për një personàzh si Arjan Konomi.

Çdo ditë ai poston video duke na treguar sesi hípet mbí majën e një peme të arrës së kokosit, se si çàhet kjo e fundit e në fund sesi konsumohet e jo vetëm kaq.

Rikthehet Arjan Konomi, ja çfarë ka bërë gjatë kësaj kohe dhe projekti i ri

Vetëm pak orë më parë, nëpërmjet disa videove të postuara në Instastory Arjan Konomi tërhéq vëmendjen e fansave duke treguar sesi i shmànget polícisë në mes të xhùnglës së Costa Rica-s.

Në video shihet se automjeti i tij po lëvizen me shpejtësi nga një drejtim në tjetrin sikur po arràtisën nga diçka, nuk dihet nëse është vërtetë polícia ajo që i është vénë nga pas apo është thjesht një réng për të térhéqur vëmendjen e mediave e portaleve.

Konomi nuk postuar më që nga videot në arràti, mos ndoshta kjo na lé të kuptojmë se ai është në komísaríat në këto momente? Kjo mbétet për tu parë në orët në vazhdim…

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!