Arjan Konomi, opinionisti i programit më të ndjékur e komentuar të vitit “PërPuthen”, po bën pushimet verore duke shëtitur në çdo cep të botës.

Së fundi ai ndodhet në Costa Rica, apo siç e quan ai vetë “në xhunglën e Costa Rika”, ku edhe ndodhet sipër një ure të lartë dhe pamja poshtë është shumë e fríkshme.https://www.photojoiner.net/image/fXP3N9dQ

Duket sikur është një lumë i papastër, i cekët dhe plot me krokodilë të cilët shihet tek lëvizin sa në një anë në një tjetër në kërkim të ushqimit.

Konomi fillon dhe filmon duke treguar vendndodhjen dhe se çfarë ka poshtë urës ku po qëndron, në të njëjtën kohë ai tregon se nuk di se cilin nga konkurrentet e PërPuthen do shtýnte nga ura për ti hédhur në gojën e krokodilit.https://www.photojoiner.net/image/mqpzZwi7

Videoja u bë vírale menjëherë dhe mori komente të shumta nepër portale e media online, kjo për faktin se komentuesit jepnin emrin e personazhit të cilin do ta hídhnin vetë nga ura.

Madje gjatë videos Arjani shton “jepni edhe ju emrin tuaj, ta dimë mendimin se kë do hidhnim sëbashku aty poshtë” dhe kamerën e drejton poshtë urës, pikërisht aty ku ndodhen krokodilët.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!