24 vjeçar ja Antonela Berisha, ish-konkurrentja e programit më të ndjékur rinor dhe jo vetëm “Për’Puthen”. Ajo u bë e njohur vetëm nga pjesëmarrja në atë program.

“Për’puthen” i dha famën që Antonela kërkonte aq shumë dhe që e menaxhoi shumë mirë duke i siguruar vetes një kontratë një mujore më Top Channel në programin sportiv ‘Top Arena’ gjatë Euro2020.

Nuk dihet nëse kjo famë do vazhdojë akoma apo do zbéhet me ritimin e verës pasi emisioni mbaroi bashkë me kampionatin euro 2020 dhe Antonela mbyll kështu kontratën me Top Channel.

https://www.photojoiner.net/image/94GnbZ5IShpesh herë ajo është krítíkuar nga ndjékësit e saj për ndërhýrjet e bëra në fytyrë, dhe kjo e fundit e ka pranuar një fakt të tillë LIVE në programin ku edhe ishte protagonist për të gjetur dashurinë.

Ajo rrëfen të ketë ndërhyrë vetëm në hundë, dhe këtë fakt nuk do ta mohonte asnjëherë, por sipas saj Antonela kishte probleme me frymëmarrjen ndaj një ndërhyrje e tillë ishte e domosdoshme.

Antonela e kreu opéracíonin rreth një muaj përpara se të futej në program, dhe fotot e saja me hundë të fashuar qarkullojnë gjithandej nëpër portale.

Tha se nuk kishte operacione plastike, Antoneles i dalin fotot nga salla e operacionit

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!