Antonela Berisha, ish-konkurrentja e programit më të ndjékur të vitit “PërPuthen”, është shumë aktive në rrjete sociale e sidomos me Instagram.

Ajo përditëson ndjékësit e saj me foto dhe video të detajuara, ndërkohë që ka filluar edhe ta përdorë si biznes llogarinë e saj Instagram.

Ish-konkurrentja në një postim të postuar në ‘InstaStory’ shkruan tekstualisht:

“kërkohet menagjere hoteli me eksperiencë në Tiranë. Të interesuartit të më kontaktojnë në dm.”

Meqenëse ky shkrim ishte një njoftim që qëndron 24-orë fansat nuk kishin si të komentonin mbi postim për t’i korrígjuar Antonelës gabímin drejtshkrimor të bërë në fjalën “menagjere”.https://www.photojoiner.net/image/VgGKMcdN

Kujtojmë se Antonela është larguar nga Shqipëria në moshë të vogël, për tu zhvéndosur në Itali aty edhe ku kreu shkollën, ndaj nisur nga ky fakt ajo është disi e ‘justífíkueshme’.

Por kjo nuk i ndal portalet e mediat online t’i japin një mësim Antonelës në lídhje me gramatikën shqipe ku fjala menagjere përdoret me “xh” dhe jo me “gj”, pra “menaxhere”.

Siç është edhe vjersha e famshme e Abetares: ‘Për një ‘D’ që ti së vë, fjala derë bëhet erë. Për një ‘M’ që ti së vë, fjala mik bëhet ik, ç’bën kështu more Besnik, a i thuhet mikut ik?’

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!