Programi i dashurisë “Për’Puthen”, është programi më i ndjékur i vitit duke thýer kështu rekordet e shikueshmërisë dhe klikimet në kanalin YouTube.

Përballë këtij programi, vitin e kaluar u vu edhe “Love Story” një projekt i realizuar nga Vera Grabocka dhe moderatorja Alekta Vejsiu, por suksesi i këtij programi nuk kishte të krahasuar me atë të Olsa Muhametit.

Këtë vit Alketa Vjesiu vjen me një formulë tjetër për të arritur sukses me “Love Story” ashtu siç “Për’Puthen” ka arritur.

Kujtojmë se “Love Story” vitin e kaluar është dhënë në ekranin e Tv Klan vetëm një herë në javë e ndërsa “Për’Puthen” çdo ditë të javës.

Grabocka dhe Vejsiu téntojnë të kopjojnë formulën e “PërPuthen” duke ardhur çdo mbrëmje të javës me puntata e saj dhe jo vetëm kaq.

“Love Story” ndryshe nga sezoni i kaluar vjen me 1 vajzë përballë 10 djemve dhe 1 djalë përballë 10 vajzave për të zhvilluar takimet përkatëse dhe për të jetuar paralelisht “përrallat” e tyre të dashurisë.

PERPUTHEN VS LOVE STORY MAKEUP EDITION. - YouTube

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!