‘She’s On Top’, ndër rubrikat më të ndjékura të “E Diell”. Produksioni i vendos modelet aspiruese kundër njëra-tjetrës në një seri sfidash të frymëzuara nga moda dhe bukuria.

Çdo javë do të këtë sfida të ndryshme, çdo jave një modele do të eliminohet, ndërsa kërkimi për modelen “On Top” vazhdon.

Kjo është një mundësi për të gjitha vajzat që duan të ndryshojnë të ardhmen dhe të ndjékin ëndrrën e tyre.Unexpected: 'She's on top' contestant loses her senses in the middle of the  stage

Do të jete një mënyrë qe ato te fitojnë mundësi fitimprurëse te karrierës ne industrinë e modelimit.

E ftuar për të qënë pjesë e jurisë, në “She’s on top” Xhensila Myrtezaj tregon linjat e saja perfekte duke modeluar bashkë me konkurrentet e tjera të programit.

Jo vetëm kaq, por pas përzgjedhjes se vajzave Xhensila suprízon me projektin e saj në bashkëpunim me njërën nga vajzat e “She’s On Top”.Xhensila Myrtezaj zgjedh një nga konkurentet si imazh të kompanisë së saj E  Diell 4 Korrik 2021 - Top Channel
“Unë do të doja shumë që të bëhesha një krah i ngrohtë për vajzat, do të doja shumë që ti besoja një nga kremrat më të shitura që ka SILA-n që është kremi i diellit. Do të doja që njëra nga vajzat të ishte imazhi i kremit të diellit, sigurisht kundrejtë të gjitha rregullave që vajzave ju takon.”

Vajzat entuziazmohen shumë nga kjo mundësi që Xhensila po i jep por në fakt Xhensila e ka bërë zgjedhjen e saj dhe fton menjëherë Aurorën të bëhet pjese e familjes SILA-n.

Kjo e fundit tepër e gëzuar falënderon Xhensilën dhe ndihet e nderuar që do jetë imazhi i produktit të kremit të diellit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!