Juli i përputhen besan me videon e lancuar në youtube rreth një javë më parë, ku ai na tregon për prapaskenat e programit.

Në video ndodhet Mevlani dhe Ledjana, të cilët gjatë xhirimeve, në një moment ndalin dhe fillojnë të qeshin, aty afrohet Juli me kamër ne dorë duke regjistruar çdo detaj.

Mevli & Aventurat e Julit - (X5)SE - YouTube

Rreth e rrotull Mevlanit dhe Ledjanës ndodhen trupa e produksionit të cilët tregojnë me shënja sesi duhet vepruar dhe reaguar në situata të tilla.

Në një moment Juli i drejtohet Ledjanës “Bëje pak më dramatike tani bëni pak sikur zíheni ju dy…”Momenti i shumëpritur erdhi, Ledjana dhe Mevlani deklarohen vetëm për njëri-tjetrin në “Për puthen”!

Protagonistët largohen duke qeshur ndërsa kameramani fokuson vetë Julin me telefon në dorë. Duket si një situatë qesharake por që në fakt duhet parë me një sy më krítik.

Sa shumë po demaskohet ky program dhe përsëri asnjëri nga stafi nuk po reàgon në lídhje me skénarët dhe mashtrímet e bëra ndjékësve më të zjàrrtë të këtij emisioni dhe jo vetëm.

Nuk është vetëm Juli ai që ka dhënë prova se çdo gjë është një fallco në atë program, shumë ish-konkurrente, sidomos të sezonit të parë kanë dhënë deklarata të forta në lídhje me autòren e programit Olsa Muhameti, se si i drejtonte konkurrentet në program.

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!