Sindi Loci, bukuroshja ish-konkurente e programit më të ndjèkur “Për’Puthen”, ishte e ftuar sot në rubrikën e Edi Manushit “Në trotuar”.

Duke diskutuar mbi temën “jeta përptej tv” Sindi shprehet e irrìtuar me shtetin shqiptar i cili sipas saj është shumë i korrùptuar dhe sa herë që një i ri ka nëvojë të punësohet, pavàrsisht nivelit shkollor të kryer, përparësi kanë gjithmonë njërit me kredit.

Një gjë e tillë kundërshtòhet nga stafi i trotuarit të cilët i kujtojnë faktin se ku është ajo sot dhe se si u pranua në Top Channel. Ajo nuk kishte nevojë për një mik apo për të paguar para për tu bërë pjesë e programit “Për’Puthen”.

 

Por si Sindi ka edhe plot vajza të tjera të cilat kanë bërë audìcione dhe nuk janë pranuar, pra sipas saj ky rrugëtim i Sindit në Top Channel ishte më shumë cështje fati.

“Unë e konsideroj veten si një vajzë me fat, që mu ky shanc mu dha mua, sepse shumë mrië mund të ishte një vajzë tjetër në vëndin tim që mund të ofronte ndoshta edhe më shumë se unë. Unë e konsideroj veten me fat por në të njëjtën kohë jam edhe me fat që një ekran i madh si Top Channel m’i hapi dyert.”

Pjesa e stafit të trotuarit mohun diçka të tillë duke thënë se vajzat shqiptare nuk janë këmbëngulëse dhe sapo i mbyllet një derë, tërhiqen dhe demòralizohen në vënd që të kërkojnë pa pushim derisa të gjindet diçka që i përshtatet kërkesës së tregut.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!