Sindi Loci, ish-konkurrentja bukuroshe e “PërPuthen” e cila mori famë dhe komente të shumta falë deklarimit në hyrje të programit për vírgjërínë e saj.

Kohët e fundit ajo ka pranuar se autorja e programit Olsa Mehmeti e ka mbajtur në program vetëm për faktin se ajo ishte shumë dinàmike dhe se debàtet e saja kishin me mijera klikime shikueshmëri për të mos përmendur komentet népër rrjetin Instagram.

Pas daljes nga programi ajo bëri një pauzë duke mos pranuar intervista nëpër programe televizive, kjo për faktin se ishte me provime pohon ajo dhe se duhej te fokusohej më shumë tek shkolla por edhe tek familja.

Pas intervistës së parë të dhënë për mediat, ajo u bë menjëherë vírale nëpër rrjete sociale dhe portale për deklaratat e forta që pohonte përgjatë periudhës së pjesëmarrjes në program.

Pak ditë me parë, ajo postoi një seri fotosh me të njëjtin sfond ku shihej Sindi e sapo dalë nga dushi, veshur me një robdeshambër të bardhë me një telefon fiks në dorë.

Dhe në përshkrimin e fotos shkruante “Më vjen keq, Sindi i vjetër nuk mund t’i përgjigjet telefonit tani. Pse? Sepse është e lodhur nga budalleqet!”

Mesa duket nga sot do njohim një tjetër anë të Sindit, jo aq paqësore dhe e ndrojtur sa ç’na është shfaqur duri më tani.https://www.photojoiner.net/image/zgyGKL5e

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!