Prej katër vitesh, Sindi ka jetuar në Bukuresht, sepse ka studiuar atje dhe hyrjen në studio vendosi ta bënte duke i rënë violinës.

22-vjeçarja tha se kishte vendosur të vinte në programin “Për’Puthen” për të ndjérë një emocíon që nuk e kishte njohur më herët.

Nisur nga kjo, Sindi pranoi publikisht se nuk kishte pasur kurrë lídhje intíme me meshkujt dhe se ishte e vírgjër.

https://www.photojoiner.net/image/1h0lJI2k

Kjo kishte ardhur nga egòja e saj për të arritur sa më lart në karrierë dhe për t’ju fokusuar studimeve.

Sindi Loci e ftuar në “E diell”, në rubrinën Edi Manushit na rréfen për jetën e saj studentore jashtë Shqipërisë.

Sindi u bë një figurë publike duke u bërë pjesë e programit më të ndjékur të aktualitetit “Për’Puthen”.

Ju kam vrarë ndonjë person të familjes?!”- Sindi Loci reagon për herë të parë pasi u krahasua me “vajin ekstra të virgjër”

Ajo u komentua shumë gjatë programit për vírgjërinë e saj, gjë që i dha edhe famën që kjo e fundit kërkonte, vëmendjen e mediave roze e portaleve të ndryshme.

Gjatë diskutimit në rubrikën “Në Trotuar” në moderimin e Edi Manushit, Sindi revòltohet duke komentuar për temën “jeta përtej TV” pasi sipas saj vajzat shqiptare akoma vijojnë të jenë të vàrura nga burrat e tyre, pavàrësisht shkollës së kryer.

Të jesh e pavarur duhet të jetë kriteri kryesor i çdo vajze, sipas Sindit dhe jo të vàren nga partneri i tyre dhe në rast dívorci pastaj të jenë të hùmbura, pasi kanë hùmbur bashkë me martesën edhe pavàrësinë e tyre.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!