‘PërPuthen+40’, tashmë është drejtë fundit të sezonit të tij dhe ende kemi konkurrente të padeklaruar, ndërkohë kemi vetëm dy çifte të deklaruara për njëri tjetrin.

Puntaten e sotme ndoqëm Shqipen, e cila në takim kishte zgjedhur Rolandin dhe bisedat po i zhvillonin buzë detit nga ku edhe marrin guximin të zhvíshen dhe të hynë në det të dy.

Shqipja ka të veshur rroba banjo ngjyrë rozë, kostumi është i ndarë dhe linjat e saja duken mjaft mirë për moshën që ajo ka.

Të njëjtën gjë mund të themi edhe për Rolandin i cili është një fizik elastik dhe shumë në formë, kjo edhe nga vetë fakti se Rolandi bën shumë sport dhe kohën e lirë e kalon në liqenin artífícial të Tiranës duke ushtruar trupin.

Ato kalojnë një takim mjaftë romantik sëbashku por çdo gjë dështòn kur ky takim diskutohet në studio.

Nisur nga kjo dhe nga disa mosmarrëveshje me Shqipen, Rolandi bën një hap prapa duke i lënë Shqipes të kuptojë që mes saj dhe tij nuk mund të funksionojë.

Puntatën e djeshme ndòqëm Shqipen, e cila në takim kishte zgjedhur Rolandin dhe gjatë bisedave dhe temave të ndryshme të prekura në takim, Shqipja kuptoi se ishte shume e kundërt nga Rolandi

Në studio, Shqipja po krítíkohej shumë nga Rolandi për disa detaje të vogla xhélozie ndaj Giussepes. Në një moment ajo ndal dhe duke akomuluar të gjitha takimet bashkë me Rolandin dhe temat e prékura vuri re një detaj që askush se kishte përmendur më parë.

Rolandi para pak takimesh, i ka kërkuar Shqipes të zhvéndosen në shtëpinë e tij dhe shtëpinë e Shqipes ta shesin. Kjo gjë e ka lékundur besimin e Shqipes ndaj Landit, pasi ky i fundit kërkon vetëm bashkëjetesë gjë e cila përsëri sipas Shqipes s’të jep siguri.To marry me, forget" / The unexpected happens in 'Match +40' between Roland and Shqipes, he bluntly says in the middle of the show: Why are you 15 years old ?! (REPLY) - Gossip

Rolandi mohon kontekstin e shitjes së shtëpisë, ai vazhdon me idenë për bashkëjetese në shtëpinë e tij dhe pastaj me të Shqipes mund të bëjë ç’të dojë ajo.

Nga kjo situatë Giussepe gjen rastin të ndërhyje për ti dhënë një ultimatum Shqipes në përzgjedhjes e saj tashmë që jemi edhe në fund të sezonit, mes tij dhe Rolandit, ku kjo e fundit zgjedh Giussepen ta njohë më mirë, por akoma nuk kemi një deklaratë nga ajo.

“Rolandin e kam mik, mik të mirë, nuk dua ta njoh më shumë, shpresoj të gjejë një njëri që i përshtatet atij në jetën sentimentale, por unë zgjedh të njoh më tej Giussepen.”

https://www.photojoiner.net/image/iz5tT90E

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!