Personazhet e “Për’Puthen +40” janë momentalisht në fokusin kryesor të mediave, ndjeékësve të zjàrrtë të programit, portaleve të ndryshme të cilët interesohen për çdo gjë të jetës së tyre personale.

Njëri nga ata, shumë i komentuar nga publiku për lidhjet e fshehta jashtë programit apo për ndjenjat e forta ndaj ish-gruas së tij është pikërisht Olti.

Ai është prezantuar në program si një djalë i divòrcuar në kërkim të dashurisë.

Ai nisi një romancë të bukur njohjeje me Linditën por që u mbyll shumë shpejt nga Lindita interesi për të.

Kjo për vetë faktin se lídhjet e tija frekuentuese, siç i quante ai vetë nuk po e linin të qetë në program, jo vetëm atë personalisht por edhe zonjat konkurrentë në program.

Më e prékura nga këto kércénime ishte Lindita ku shpjegon se në lokalin e Oltit vjen shpesh e njëjta vajzë, ku sipas Oltit është ish e dashura e tij.Çudit Olti, ish bashkëshortja e para në zemrën time - Përputhen +40, 3 Qershor 2021 - YouTube

Olti në emision është paraqitur si biznesmen, por sipas “Kryefjala” ai punon si kamerie në një kafene në Tiranë, ku dhe është fotografuar gjatë punës.

Shpesh në studio është përmendur “lokali i Oltit” dhe shumë nga ndjékësit e këtij programi mendojnë se Olti e zotéron këtë biznes por në të njëjtën kohë punon edhe si kamerier në lokalin e tij.

Nuk dihen ende detaje të sakta nëse vendi ku punon Olti është biznes i tij apo është thjesht një punonjës i biznesit në fjalë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!