Olsa Muhameti, aùtorja e programit më të ndjekur e klikuar të vitit “PërPuthen”, po kalon pushimet verore në Stamboll, në Turqi.

Bashkë me të në foto shihet edhe moderatorja e të njëjtit program Bora Zemani, e cila disa ditë para saj ka nisur pushimet drejt Stambollit.

Olsa është shumë aktive në rrjete sociale duke mbajtur të përditësuar ndjékësit e fansat e saj me postime dhe emocione pozitive dhe plot entuziasëm.Ups! Olsa Muhameti thumbon Andin e Tean dhe gjithë vajzat e “Për'puthen” –  iconstyle.al

Në një bashkëbisedim me fansat e saj në rrjetin Instagram, ajo pyetet nga ndjékësit e saj  se në bazë të cilëve kritere përzgjidhet kandidati në PërPuthen…

Olsa Muhameti, nuk hezíton të përgjigjet dhe jep detajet e duhura duke informuar me këtë rast jo vetëm ndjékësen që drejtoi pyetjen por të gjithë të interesuarit.olsa muhameti Archives - REVISTA VIP

“-Të jetë mbi 18-vjec

– Një karakter origjinal, sa më afër realitetit

– Person që nuk fshéh ndjesitë, por i lë të lira ato

– Televiziv (jo domosdoshmërisht kjo) etj”

https://www.photojoiner.net/image/skDMY2zD

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!