‘PërPuthen On Tour’ tashmë i ka kryer me sukses të gjitha audicionet nëpër qytetet më kryesore të Shqipërisë dhe jo vetëm, por edhe në Kosovë, Maqedoni e Mal të Zi.

Çdo të diele në ekranin e Top Channel ndjekim audicionet e qyteteve të ndryshme, këtë të diele u ndalëm në qytetin e Fierit ku konkurrentet për audícíonet ishin të shumtë dhe sidomos ato të gjinisë mashkullore.

Ai që bëri përshtýpje më shumë dhe tërhòqi vëmendjen e portaleve dhe mediave rozë ishte 23-vjecari nga Fieri, i cili sapo hyn në audícione njihet nga aùtorja e programit Olsa Muhameti.https://www.photojoiner.net/image/o3Mf6Zcu

Ky i fundit kishte shkuar disa herë në zyrat e Top Channel për tu bërë pjesë e PërPuthen dhe nuk ishte pranuar nga Olsa, madje ai pranon se kishte future edhe shumë miq dhe përsëri nuk ishte pranuar.

Dhe ja ku është sot përsëri në audícione vetëm për faktin se Olsa nuk i dha një “JO” për përgjigje por i tha “Të vish përsëri një herë tjetër”.

Mesa duket kjo është një taktikë e zbutur e Olsës për të mos pranuar konkurrentet në audícione për programin e saj aq shumë të ndjékur e të përfolur.https://www.photojoiner.net/image/FZcOf579

Kjo e fundit ia përplas për fytyrë në sy të të gjithëve “e sata herë është kjo e sotmja?/ Sa miq më ke future deri më tani për tu bërë pjesë e këtij programi?”

Ai pohon se është një natyrë “gàng” por nuk është një gàngster pasi sipas tij ato nuk dalin nëpër televizione dhe programe të tilla. Ai tregon se ka aq shumë dëshirë të vijë në program, por jo për të rritur numrin e ndjékësve , madje do e mbyllte krejtësisht dhe s’do e kishte problem.

Olsa përfiton nga situata dhe i kërkon të premtojë publikisht, nëse pranohet në program ai do ketë sikush të mbyllë llogarinë e tij në Instagram për kohë sa është pjesë e PërPuthen dhe ky i fundit pranon pa u menduar dy herë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!