Fation Kuqari, ish-konkurrenti i “PërPuthen” ishte i ftuar në Kosovë në emisionin “Natë Vere” ku moderaron ish-përputhasi tjetër Andi Artani.

Ai është eksklùzivisht për herë të parë duke dhënë intervistë në Kosovë pasi nuk ka pranuar më përpara pavarësisht se në Kosovë ai shkon shpesh, të paktën tre-katër herë në muaj.

Dhe arsyen e vizitës e mësojmë gjatë intervistës, nëna e Fationit është nga Kosova, nga Peja dhe kjo gjë e sjell shpesh në në këtë vend kaq të dashur sa është Kosova.May be an image of 1 person, standing and indoor

Gjatë emisionit, njëra rubrikë ishte pyetjet nga publiku siç është bërë edhe në modë tani, që ta mbajë publikun sa më të lidhur me programin por edhe me të ftuarin.

Andi ndalet tek pyetjet që kane lidhje me programin ku kanë qenë protagonist të dy, dhe pyet “Shoku më besnik që ke nga PërPuthen?”

Ai përgjigjet menjëherë pa u menduar gjatë “Andi, pasi siç e thashë edhe më parë ishte Andi ai që më solli këtu.”May be an image of 1 person, beard, wrist watch, sunglasses and indoor

Kujtojmë se Fationi nuk ka dhënë asnjë intervistë në Kosovë dhe kjo ishte e para për të dhe e thekson shumë shpesh gjatë programit se këtë ftesë e ka pranuar i ndíkuar nga Andi.

Vijon Andi përsëri me pyetjen tjetër : “Frika jote më e madhe?”

“Frika ime më e madhe është të futem minus 100mije euro. Sepse thonë se leku nuk është gjithcka por pa lekë nuk ka jetë”, u shpreh Fatjoni.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!