Noizy, koncertin e tij të radhës e dha në Sarandë, dhe jo si rrallë herë edhe këtë mbrëmje ndodhën tràzira.

Siç e dimë në koncertet e Noizyt ka një target grup të rinjsh, me shumë adoleshentë por që në fakt nuk ishin ato epíqendra e tràzírave të ndodhura.

Pas mbàrimit të koncertit, duke respektuar orën polícore, lokali “Orange Club” nuk lejon të tjerë të fùten më brenda në lokal dhe kjo gjë ka acàruar disa turistë të huaj.

Turistët ishin në gjéndje të déhur dhe kërkonin të hynin me fòrcë në koncertin e Noizyt por falë rojeve të sigurisë diçka e tillë nuk u mùndësua.

Kjo çoi në acàrim të sítuatës dhe mes tyre plàsi shérri me grùshte. Ishte pikërisht ndërhyrja e fòrcave “Shqiponja” që ndaloi rrjedhën e ngjàrjes të shkonte më tej.

Mësohet se nuk kemi të shoqëruar për në komísaríat nga mbrëmja e kaluar, pasi turistët në fjalë u shpërndànë sapo shikuan fròcat Shqiponja që po afroheshin drejt tyre.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!