Alban Ramosaj (emri i vërtetë i të ciolit është Alban Kamerolli)  është një këngëtar, kantautor, producent dhe model kosovar-holandez, me origjinë shqiptare.

Ka lindur në Holandë dhe aktualisht jeton në Tiranë me nënën dhe me motrën Beatrix Ramosaj.

25-vjecari mori famë të madhe falë pjesëmarrjes në TV Klan, në “Kënga Magjika” nën moderimin e autorit të programit Ardit Gjebrea, ku edhe doli fitues i çmimit të parë me këngën “Thíkat e mia”.

Këngë kjo e cila u bë virale sidomos pas fitimit të vendit të parë në festivalin e “Kënga Magjike”.

Siç e dimë, Ramosaj bën një jetë mes Shqipërisë dhe Hollandës, dhe  në një udhëtim më avion, diçka ka ndodhur dhe avioni ka hàsur pròbleme në zbrítje.

Kjo ka ngjàllur paník tek pasagjerët, këtë e kaloi edhe vetë këngëtari në fjalë Ramosaj, i cili shikoi se në krahun e tij, njëra anë e avionit kishte filluar të nxjérre tým

Kjo e ka friksuar pa masë dhe personi parë që i ka shkuar në mëndje ka qenë motra e tij, së cilës i ka dërguar një mesazh me të gjitha kodet dhe pasëordet e kartave të bankave dhe jo vetëm.

“Sapo përjetova një fluturim ku pajisjet e uljes nuk do të vendoseshin dhe kur ata e bënë pak para se të préknim tokën ne u detyruam të ngríheshim përsëri për shkàk të një avioni tjetër në korsi dhe sikur të mos mjàftonte kjo, nga krahu i djathtë filloi të dilte tým. Gjithashtu, teksa ishim afër tokës i dërgova motrës sime gjithë kodet e mia, passëord-et dhe pinin e bankës. Por më pas fshíva gjithë mesazhet”, shkruan Albani.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!