E ftuara special në Top Arena, Erjona Rusi, gazetarja e mirënjohur e ekranit të Top Channel.

Sapo zbret shkallët e studios ajo ndalet nga Antonela dhe direkt drejtohet me pyetjen: “Përse na kritikon gjithmonë ne, të emisionit “PërPuthen”?”

Dhe Erjona, me energjinë pozitive dhe sportivitetin që e karakterizon i thotë: “Sepse shume prej jush keni fituar famë në mënyrë shumë të shpejtë dhe shumë prej jush nuk dini ta manaxhoni dhe nuk ia dini vlerat, ne njerëzit që kemi mbi 20-vjet që punojmë për famën, për karrierën etj etj.Antonela flet për herë të parë pasi doli nga "Për'puthen"- Shqipëria Live 8  qershor 2021 - YouTube

Ne ia dimë vlerën shumë mirë. Kështu që duhet të uleni me këmbë në tokë, jo ty personalisht”.

E nis vrullshëm hyrjen e saj në studion e Top Arena, Erjona Rusi, me kritika të ashpra për të gjithë pjestarët e “PërPuthen”.

Antonela, mundohet ta marrë sa më me sportivitet kritikën e Erjonës pasi edhe ajo është një ish konkurente e këtij programi, dhe falë pjesëmarrjes në “Për’Puthen”, mori edhe famën që ka tani por edhe lidhi kontratën me Top Channel për programet e darkës, sic është Top Arena.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!