‘PërPuthen+40’ është në ditët e fundit të sezonit dhe çështjet e dashurisë në studio po bëhen gjithnjë e më të acàruara.

Më saktë ajo që po tràzon ujerat tani në fund të programit është Lindita, e cila nuk pritet të dalë e deklaruar me ndonjërin nga zotërinjtë në studio.

Ajo që në fillim të programit, erdhi me ide të qarta dhe posaçërisht për Çimin, pavarësisht  se i dha mundësinë vetëm për një takim. Dhe ndërkohë ky i fundit nuk priti për të, por u njoh më Stelën dhe u deklaruan për njëri tjetrin.Laj gojën kur flet për mua', Lindita kapet - Syri | Lajmi i fundit

Lindita e pati shumë të vështirë të pranonte diçka të tillë dhe gjithë inatin e çiftit të krijuar në program po ia nxjérr konkurrenteve të tjerë prezent në studio.

Kujtojmë se Armando shfaqi interes për të dhe për pak kohë u përjashtua, pastaj hyri Dashi, stilisti 33-vjecar, të cilin Lindita nuk pranoi ta njihte pavarësisht se i dha mundësinë në një takim e ndërsa Olti, djaloshi karizmatik që nuk e mohon asnjëherë faktin që ka ndjenja për ish-bashkëshorten e tij sapo la studion në debàt e sipër me Linditën.

Si të mos mjaftonin zotërinjtë konkurrente në studio, në debàt u përfshí edhe Giussepe, i cili është në këtë studio vetëm për Shqipen, kjo nga mosha që ky i fundit ka.Giuseppe i kërkon takim, Lindita i kthehet: Ta ha - Syri | Lajmi i fundit

Giussepe e degràdon diskutimin në fýerje dhe fjalë të àshpra drejtuar Linditës për atë çka nxòri për Oltin dje, dhei thotë se të gjithë këtë po e bën për vëmendje, dhe ka përdorur Oltin, e ke bërë për të qàrë ndërkohë që për vete nuk ke qàrë asnjëherë gjatë programit”.

Lindita e revòltuar nga fjalët e Giussepes i kthehet me inàt dhe nérva :

‘Laj gojën kur të flasësh për mua, se çfarë bëj unë me jetën time është e drejta ime dhe nuk cénoj njëri.”

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!