Mevlan Shaba, ish-konkurrenti më i përfolur i “PërPuthen”, për vetë faktin që mbíjetoi aq gjatë në një program dashurie, dhe në fund doli çift me Ledianën, lídhje kjo që nuk zgjati shumë pas daljes nga programi.

Në vetëm 60 sekonda kohë, Mevlani na rréfen për jetën e tij dhe rutinën ditore. Sapo zgjohet në mëngjes ai lan fytyrën dhe përqafon nënën.

Duke folur për pikën e tij të dobët, familjen e sidomos për nënën e tij e cila kohët e fundit nuk ka qenë shumë mirë nga ana shëndetësore.

E më pas nuk mund të kalojë pa prékur temën me dy bukuroshet ish-konkurrente  përbàllë njëra-tjetrës në programin “PërPuthen”, ku pika e përbashkët e tyre ishte Mevlani.

Ai pohon se me Antonelën është takuar për herë të fundit para dhjetë ditësh.

Kujtojmë se Antonela para pak ditësh ka mbërrítur në Itali, ku po kalon edhe pushimet me familjen e saj.

E ndërsa për Ledianën ka një përgjigje më romantike për të dhënë, duke qenë se rreth një javë më parë, në të njëjtin program e ftuar ishte edhe Lediana.

Sapo ai pyetet nga moderator “Çfarë përgjigje ke për Ledianën?” ai fillon të këndojë  një pjesë të këngës kushtuar Ledianës “… e bukur sikur hana…”

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!