‘PërPuthen On Tour’  pasi mbylli audícíonet në qytetet më kryesore të Shqipërisë, në Kosovë, Maqedoni e Mal të Zi, ka filluar trànsemtimin në ekranin e Top Channel duke na shfaqur çdo javë nga një turne të realízuar.

Këtë fundjavë turneu ishte në Shkodër, ku bëri një bùjë të madhe mikpritja si në asnjë qytet tjetër si dhe dashuria për Antonelën, vajzën nga veriu i Shqiperisëhttps://www.photojoiner.net/image/rOlHdwMh

Në audícionë kishte një pjesëmarrje të vaket në krahasim me pritshmëritë dhe sipas Olsa Muhametit, autòres se programit, kjo ishte për shkàk të mentalitetit të dobët që ky qytet ka dhe i jep kështu një mundësi të dytë Shkodrës të vijë në Tiranë për audícione të dyta të hapura akoma për për ta.

Gjatë audícíoneve, njëra nga vajzat tha për Shqipen se është personi që nuk e duronte dot në program, dhe se kishte shumë antípati për të.

Në atë moment, Olsa thërret Shqipen të vijë në skénë dhe të ketë një përballje 5-minuta më vajzën që konkurronte në audíocíonet e PërPuthen.https://www.photojoiner.net/image/aXxFqPAm

Kur Shqipja vjen përballë saj, vajza nuk stépet dhe këmbëngùl në të sajën por për të dalë pak nga situate padashur i bën një kompliment duke i thënë se ti je një vajzë e fòrtë dhe për të mbijetuar në një program të tillë, ashtu duhet të jesh.

Por Shqipja, normalisht pa emocíone pasi ka qenë pjesë e ekranit për pothuajse një vit radhazi, i kthehet ashpér vajzës duke mos e lënë të flasë pavàrësisht pyetjeve që i drejtonte vetë ajo.

Në një moment Olsa i ndalon pasi nuk i pëlqen situate e krijuar dhe i kërkon Shqipes ta marrë vajzën në prapaskénë dhe t’ia mësojë pak ato anët e forta.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!