Ndër çiftet më të për folur të programit më të ndjékur të vitit “PërPuthen”, Ledjana dhe Mevlani, janë kryetema e portaleve në kë to ditë .

Pas intervistës së Ledjanës në “Prive” me të thanë at e zbùluara LIVE nga vetë ish-konkurrentja, Mevlani nuk reàgoi menjë herë por që nderròi në héshtje.

Kujtojmë se çifti në fjalë gjatë periudhë s se trànsmetimit të emisionit kanë dhe në deklarata të forta për njëri-tjetrin duke shprehur dashurinë në shumë mënyra.

Njëra nga mënyrat që ka tërhéqur më shumë vémëndjen e ish-konkurrenteve dhe ndjékësve të zjàrrtë të çiftit ishte edhe dedíkími me regjistrim zëri të Ledjanës duke thënë “Të dua”.

Dyshja në fjalë nuk pati një mardhënie të gjatë dashurore pas daljes nga programi, pasi lídhja e tyre u ndérpre dhe sipas Ledjanës shkàk për kë të ishte ish-konkurrentja Antonela.

Në një postim të hédhur së fundi më llogarinë e tij “Aventurat e Julit”, Ish-konkurrenti i PërPuthen Juli shkruan “Once upon a time Shollywood”.

Në postim ishte një tabllo e zezë , e hédhur në plehra, me shkrim “të dua” dhe sipër figurën e regjistrimit të fjalës “Të dua” dhe sigurisht që me kë të postim Juli thùmbon Mevlanin dhe Ledjanin, kë të gjë e komentuan edhe ndjékësit e tyre në rrjetin Instagram.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!