Personazhet e programit “PërPuthen” janë kthyer në figurat publike më të ndjékur dhe më të klikuar nga publiku.

Ato janë pjesë e botës së thashéthémeve dhe shpesh herë të krijuara nga vetë ato, për të qenë sa më gjatë në qendër të vëmendjes.

Publiku i gjerë interesohet shumë për të kaluarën e tyre si dhe për projektet e së ardhmes duke që se tashmë janë bërë të njohur “VIP”.

Personàzhet në fjalë kanë një numër të madh ndjékësish në rrjete sociale dhe i mbàjnë të përditësuar me ndodhitë ditore, qoftë edhe me detaje të paréndësishme.

Këtë radhë fjala është tek Jasmina, bukuroshja që doli nga programi çift me Andi Artanin, lídhje kjo që nuk zgjati shumë për arsye xhélozíe.

Në një bashkëbisedim të hapur më ndjékësit e saj ajo pyetet nga një fans:

“A është e vërtetë që kë qenë njëherë e fejuar, sepse në Dibër flasin shumë për ty?

Sigurisht që një pyetje e tillë do një përgjigje të detajshme për të sqaruar një herë e mirë dibranët dhe të gjithë ndjékësit kureshtja:

‘’Unë në Dibër nuk kam qenë që 3 vjeç, kur u fejova? Pasi hyra në ‘’Për’Puthen’’? Se para kësaj as nuk më njihnin. Ah njerëzit e shkrétë i zgjidhën gjithë hàllet e tyre kaluan tek të mijat’’

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!