Tea Trifoni, ish-konkurrentja e programit më të ndjekur të vitit “PërPuthen”, e cila famën e mori falë pjesëmarrjes në këtë program dhe veprimeve që pranoi të kryente edhe pas daljes nga programi.

Kujtojmë se bukuroshja nga Lushnja, doli nga programi çift me Andin, dhe shumë pak pas deklarimit të dashurisë së tyre filluan të dalin prova se Tea nuk është me Andin por me ish-konkurrentin nga Kosova, Beartin.

Më pas ajo pranoi publikisht lídhjen me të, pavàrësisht se lídhja e tyre pas publikimit nuk zgjati shumë, shkaqet nuk janë ende të qarta për ndarjen e tyre.https://www.photojoiner.net/image/j2p56i4C

Ajo që dimë saktësisht është fakti se Tea është duke u njohur më një djalë nga Fieri, të cilin preferon ta mbajë sékret në mënyrë që mediat e portalet mos të ndíkojnë në lídhjen e tyre.

Tea, nëpër intervista të dhëna së fundmi ka folur me shumë emocíon dhe dashuri për djaloshin në fjalë, të cilin pohon ta ketë njohur nga Fation Kuqari.

Pak orë më parë, nëpër rrjete sociale është publikuar një video e Teas me të dashurin e saj duke blerë diçka dhe me pas duke hipur në të njëjtën makinë sëbashku.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!