Melinda Ademi, së fundmi mori një famë të madhe dhe është kthýer në kryetemën e mediave online, kjo për shkàk të ‘diss’-eve që bëri kundrejt reperës Tayna.

Reperja Ademi, e ftùar nëpër shumë intervista vitin e fundit ka dhënë deklarata të forta në lídhje me artistët e kategorisë së muzikës rep por jo vetëm, shpesh edhe në atë pop.

Mes të tjerash Melinda tregoi gjithashtu emrin e këngëtares së saj të preferuar dhe bëhet fjalë pikërisht për këngëtaren e mirënjohur Elvana Gjata.

Ajo veçon të Elvana zërin e saj por jo vetëm, ajo e vlerëson si person, madje shprehet në ékstrém se e adhùron, dhe e do shumë.

“Një këngëtare që më pëlqen shumë është Elvana Gjata. Zëri i saj më rréqeth. është ékstrém, ékstrém talent. Ajo është e mrekullueshme, e dua. Shumë më pëlqen Elvana, për shkàk se e ka vokalin shumë të bukur, shumë e veçantë, nuk e kam dëgjuar kurrë në jetë atë zë”, u shpreh Melinda.

Për përgjigjen në “Haje ose thuaje” të Melindës, ka reaguar Elvana: “Shumë dashuri për ty Melinda Ademi. Vazhdo kështu“, shkruan ajo duke shoqëruar shkrimin me emojin e disa zemrave të bardha.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!