Edhe pse është ndàrë prej kohësh nga Andi, ndjékësit vazhdojnë të jenë të interesuar për lídhjen që Jasmina kishte me ish-konkurrentin e “Për’puthen”.

Gjatë një bisede virtuale me ndjékësit është hapur sërish tema e ndarjes nga Andi.

“Pse e le të ikte një person që e doje shumë?”, e ka pyetur dikush dhe të gjithë e kuptuan se bëhej fjalë për Andin.https://www.photojoiner.net/image/nOQVheXV

“Kush dëshiron të largohet, nuk ka qenë kurrë i imi!”, u përgjigj Jasmina, duke nénkuptuar se ka qenë Andi ai që i ka dhénë fùnd marrédhénies mes tyre.

Po ashtu kur është pyetur nëse është në një lídhje, ajo nuk ka dhënë një përgjigje shumë të qartë.

“Thjesht nuk jam më e disponueshme”, është përgjigjur ish-konkurrentja e “Për’Puthen”.https://www.photojoiner.net/image/dDAW0do5

Më herët ajo ka treguar se me Andin nuk ka folur më që nga ditëlindja e Fationit, duke i dhënë duart njëri-tjetrit.

Jasmina vendosi të dilte çift me Andin nga “Për’puthen”, por historia e tyre përfundoi shumë shpejt.

Xhélozia dhe gríndjet e shpeshta u bënë shkàk që ata të ndànin rrugët me njëri-tjetrin ku u përfol se këngëtarja Diona Fona, me të cilën Andi bashkëpunoi për një këngë, ishte arsyeja kryesore pse ata të dy u ndànë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!